logo
  • Servicio de Biblioteca y Documentación Científica

  • Inici
  • val
    Espanyol Anglès Valencià
  • LOGIN
Ana
AF

Ana

Fuentes López
Perfil en ORCIDPerfil en ResearcherIDPerfil en Scopus Author ID
Enviar correo a anfuelo@upvnet.upv.es
  • Resum
  • Trajectòria professional
  • Bibliometria
  • Projectes i transferència
  • Docència
  • Red
  • Resultats i activitat

Adscripció, Situació Actual

Departament Universitari
D. Tecnología de Alimentos
Profesor/A Titular De Universidad
2019-02-11
Institut o centre universitari de recerca
Instituto Universitario de Ingeniería de Alimentos-FoodUPV
Investigador
2019-02-11

Àrees d'Activitat

Formació acadèmica

Trams de docència
1
Últim concedit: 2020
Trams de Recerca
3
Últim concedit: 2022

Publicacions

Agències
Núm. Documents
Núm. Cites
h-index
Q1
D1
IFNA
IFNB
IFNESI
WoS
June 2025
83
2161
30
60
21
1.52
1.73
1.06
Scopus
June 2025
81
2328
30
67
48
0.83
1.28
-
Europe PMC
June 2025
28
196
8
-
-
-
-
-
Porcentaje en Q1 1/5
Porcentaje en D1 2/10

Evolució

Internacionalizació

Projectes R+D+I

Miembro
Coordinador/a
Tesi doctoral
3

Xarxa de Col·laboració

Producció

Servicio de Biblioteca y Documentación Científica
  • Contacto

¿Quieres enviar una sugerencia, queja o felicitación?

DINOS QUÉ OPINAS

¿No has encontrado lo que buscas?

Consúltanos
Logotipo UPV
  • Camino de Vera, s/n. 46022 - València
  • +34 96 387 70 00
  • +34 620 04 00 50
  • Transparencia
  • Protección de Datos
  • Política de Cookies
© 2025 Universitat Politècnica de València