Publicaciones > Revista científica
Journal of Functional Foods
Publicat per: Elsevier - ISSN: 17564646
Descripció
General: Ámbito: AGRONOMY; HEALTH SCIENCES; Campo: FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY
Temàtiques: Biotecnología; Ciência de alimentos; Ciências agrárias i; Ciências biológicas i; Ciências biológicas ii; Ciências biológicas iii; Engenharias ii; Engenharias iii; Farmacia; Food science; Food science & technology; Interdisciplinar; Materiais; Medicina i; Medicina ii; Medicina veterinaria; Medicine (miscellaneous); Nutrição; Nutrition & dietetics; Nutrition and dietetics; Odontología; Química; Saúde coletiva
Aportació de la institució a la revista
Principals autors institucionals a la publicació:
- Andrés Grau, Ana María - 5
- Heredia Gutiérrez, Ana Belén - 4
- González Martínez, María Consuelo - 1
- Camacho Vidal, Mª Mar - 1
- Hernández Pérez, Maria del Pilar - 1
- García Martínez, Eva María - 1
- Hernández Pérez, Manuel - 1
- Talens Oliag, Pau - 1
- Chiralt Boix, Mª Amparo - 1
- Martínez Navarrete, Nuria - 1
- Grau Meló, Raúl - 1
- Carcel Carrión, Juan Andrés - 1
- Ribes Llop, Susana - 1
- García Hernández, Jorge - 1
- Munera Picazo, Sandra - 1
- Cano Cabañero, Andrea - 1
- Igual Ramo, Marta - 1
- Barat Baviera, José Manuel - 1
Veure més