{rfName}
EU

Columna d’informació

Veure revista a

Indexat a

Ciència oberta

Info

Compartir

Publicaciones > Revista científica

EUROPEAN FOOD RESEARCH AND TECHNOLOGY

Publicat per: Springer - ISSN: 14382377

Descripció

General: Ámbito: AGRONOMY; BIOLOGY; HEALTH SCIENCES; INDUSTRIAL ENGINEERING; CHEMISTRY; Campo: BIOCHEMISTRY AND MOLECULAR BIOLOGY ; BIOTECHNOLOGY AND APPLIED MICROBIOLOGY ; FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY ; ENGINEERING, INDUSTRIAL ; CHEMISTRY (GENERAL)

Temàtiques: Biochemistry; Biodiversidade; Biotechnology; Biotecnología; Chemistry (all); Chemistry (miscellaneous); Ciência de alimentos; Ciências agrárias i; Ciências biológicas i; Ciências biológicas ii; Engenharias i; Engenharias ii; Engenharias iii; Farmacia; Food science; Food science & technology; General chemistry; Industrial and manufacturing engineering; Interdisciplinar; Medicina i; Medicina ii; Medicina veterinaria; Química; Zootecnia / recursos pesqueiros

Indicis de qualitat

Anàlisi de quartils

Q1
Q2
Q3
Q4

Evolució d'impactes

Seleccione filtros a mostrar:

WoS

Métricas